Володимир-Волинський: розпочала свою роботу Літня школа мистецтв

18 Червня 2017, 12:15
10365

Учора свою роботу у Володимирі-Волинському розпочала Літня школа мистецтв.

Перший майстер-клас з мистецтва каліграфії організували у приміщені Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського. 

Літня школа мистецтв запрацювала на Володимирщині завдяки старанням Ірині Надюковій, випускниці Нью-Йоркського університету в Абу-Дабі, а також колишньої учасниці міжнародної програми обміну FLEX.

Перший майстер-клас для володимирчан провела Надія Бабій, викладачка Прикарпатського університету, кандидат наук, доцент кафедри дизайну і теорії мистецтв. Вона розповіла про історію письма, різновиди шрифтів, а також провела майстер-клас із каліграфії.

У наступні суботи відбудуться майстер-класи з виготовлення глиняних свищиків та з пастельного живопису.

Нагадаємо, Літня Школа Мистецтв у Володимирі-Волинському - освітній проект, який має на меті познайомити жителів міста різного віку з різноманітними видами образотворчого мистецтва. Цього літа протягом 5 тижнів, щосуботи до Володимира будуть приїжджати експерти в різних галузях образотворчого мистецтва і проводитимуть лекції та майстер-класи для жителів міста. 
До участі у проекті організатори школи запрошують усіх бажаючих. Кажуть, попередні знання та досвід в образотворчому мистецтві необов'язкові, головне - принести з собою гарний настрій, зацікавленість та бажання навчитися. Участі у проекті безкоштовна. 
Проект здійснюється за підтримки гранту наданого Державним Департаментом США.



1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39