«ПортCity» організував свято для сина героя - Матвійка Крепця

22 Червня 2017, 09:47
9591

У рамках «Року соціальних ініціатив» торгово-розважальнйи центр «ПортCity» організовує чимало заходів для людей, які мають складні життєві обставини. У першу чергу, в полі зору — діти, адже саме вони потребують найбільшої уваги.
 
Так, Матвійко Крепець, тато якого у липні 2014 року отримав смертельне поранення біля села Дзеркальне, мав відсвяткувати свій четвертий день народження, а у подарунок забажав цікаві розваги. В рамках проекту «Діти небесного легіону» торгово-розважальнйи центр «ПортCity» вирішив допомогти в організації дозвілля, - розповідає Таблоїд Волині.

Приїхав іменник до Луцька з семирічним братиком Ярославом та мамою Вірою. Спочатку їх зустрів аніматор у дитячому розважальному центрі «FigliMigli». Опісля він продовжив гратися в комплексі. Найбільше малечі сподобалась віртуальна подорож на мотоциклах.
 
А який же дитячий день народження без піци? Посмакували нею у ресторації «Брама». Опісля вся родина навчалась їздити на роликах на арені розваг «Generator City». Матвійко запевнив, що це був його найцікавіший день народження.










 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024