Тартак, Карна, Любко Дереш - хто збирається на фестиваль «КНЯЖИЙ»

26 Червня 2017, 19:43
10522

Фестиваль «КНЯЖИЙ», що відбудеться на Володимирщині 19-20 серпня  - масштабний захід на фестивальній мапі України. 

Нагадаємо, фестиваль відбудеться вперше на Володимирщині, а якщо точніше, на території села Заріччя. Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Організатори наголошують, що захід пройде у безалкогольному форматі: вхід людям напідпитку, а також принесення на територію фестивального містечка будь-якого виду алкоголю суворо заборонене. 

Музичну атмосферу гостям фестивалю влаштують «Тартак», а також гурт «Карна». На літературній сцені розповість про захоплюючі книги та власну творчість один із найпопулярніших письменників Любко Дереш.

Організатори фесту анонсують кінне шоу, яке спеціально прибуде на «КНЯЖИЙ» з міста Львів. Програма насичена і стародавніми презентаціями: кожен охочий побачить кінну кавалькаду, метання списа на галопі, джост-сарацин та багато інших цікавих вправ, трюків, і видовищну баладу «Лицар і його бойовий кінь».

Гості матимуть можливість спробувати поплавати на воді у вузьких довгих човнах — каяках. Каякінг на річці Луга обіцяє туристичний клуб ANTAR.

Також на «КНЯЖОМУ» будуть різні театралізовані дійства, історичні реконструкції, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народний майстрів та багато цікавого.
 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024