Сестри Акієви представили Володимирщину на грандіозному дитячому конкурсі у Луцьку

29 Червня 2017, 08:26
11643

Професійний звук, світлові спецефекти та виступи зірок українського шоу-бізнесу. Таким запам’ятається гала-концерт волинського етапу конкурсу «Яскраві діти України», який 28 червня відбувся в обласному драмтеатрі.

З 8 по 11 червня в містах та районах Волині відбувся відбір учасників в рамках обласного конкурсу «Яскраві діти України». А позмагатись у фіналі випала честь 24 дітям віком від шести до 14 років, - пише Волинь 24.

У середу, 28 червня, вони вражали журі та глядачів не лише майстерним виконанням здебільшого українських пісень, а й яскравими костюмами та щирими емоціями. Підсилювали ефект від виступів професійний музичний бенд та світлові спецефекти.

Організатори конкурсу – творче об’єднання The Bright Children of Ukraine та благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині»

Визначали переможців Степан Івахів, співачка Світлана Тарабарова, заслужена артистка України Рімма Шаповалова, фіналістка шоу «Голос країни-7» Віра Кекелія, народні артисти України Юрій Рибчинський та Тарас Петриненко, луцька співачка Галина Конах.

Віра Кекелія та Світлана Тарабарова також запалювали зал своїми піснями.

Насамкінець учасників пісенного конкурсу нагородили численними призами, серед яких – і путівки в табір «Артек».

А переможницею волинського конкурсу «Яскраві діти України» стала Христина Поліщук, яка акапельно заспівала народну пісню «Летів пташок». Дівчина представлятиме Волинь на всеукраїнському конкурсі і має шанси представляти країну у Санремо.

Володимирщину на конкурсі представляли учениці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Хобултова, сестри Анна та Юлія Акієви. Саме вони стали переможницями регіонального конкурсу і саме їм випала честь представляти наш район на обласному етапі конкусу в м. Луцьку в номінації «Середня вікова група (10-12 років)».

Нагадаємо, готуючись до цієї поїздки, Анна та Юлія відзняли коротку візитівку про себе та наш район, а також записали відео свого виступу на конкурсну пісню.









2






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024