Так і не поговорили: у Володимирі депутати «зірвали» позачергову сесію міської ради

04 Липня 2017, 11:59
9733

Сьогодні, 4 липня у Володимир-Волинській міській раді мала відбутися позачергова 19-та сесія депутатів.

На порядок денний було винесено лише два питання, тому більшість очікувала на недовготривале сесійне засідання.

Проте частина депутатів узагалі не прибули на позачергове засідання («Наш край», Радикальна партія Олега Ляшка, БПП «Солідарність», «Самопоміч») а інша частина, з тих що вже знаходились у сесійній залі, відмовились реєструватися (Радикальна партія Олега Ляшка, «Самопоміч»). Одним словом, були присутні в залі 20 депутатів, а зареєструвалось 15.

До слова, на порядок денний сесії виносилось два питання. 

Перше - про містобудівну документацію та друге питання - погодження звітів про експертну грошову оцінку, затвердження вартості, стартової ціни та продаж у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

Перше питання нібито стосувалося розроблення проекту детального планування території в районі вулиць Цинкаловського, Озерної, Тараса Шевченка. Це мало робитися ніби задля будівництва дороги, аби розвантажити вулицю Шевченка.

Проте, саме з цього приводу до депутатів міської ради надійшло колективне звернення мешканців вищезгаданих вулиць в якому йдеться ніби про спробу облаштування додаткового заїзду з вулиці Цинкаловського до магазину «Панбуд». Люди стурбовані, бо це може призвести до підвищення рівня грунтових вод і їх будинки можуть підтоплюватись (там і так існують проблеми з підтопленням) і зазнаватимуть руйнувань внаслідок руху багатотонажного транспорту.

Вдалося частково почути позицію фракції «Самопоміч», її пояснив Олег Тимосевич.

Отож необхідного для сесійного засідання кворуму не було, а тому міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк оголосив, що  сесія не відбудеться!

Чи вдасться ще зібрати депутатів на позачергову сесію по цих питаннях, - невідомо. 







 

Коментарі
05 Липня 2017, 14:29
а нашокраївці-регіонали хвости попіджимали і рішили,шо то парад не для нихі взагалі на сесію не явилися?ото думайте кого вибирати наступним разом бзд*вих тхурів чи норм пацанів
05 Липня 2017, 14:42
Якщо б було все по закону, так як пише книжка, то б і сесія відбулася, все б було нормально. А з бандитами так і треба - сміливо і рішуче.
05 Липня 2017, 16:30
А там шо є нормальін?Хіба Вірковський іше пару.А то всьо гнати в шию і стріляти
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024