Міськрайонний центр зайнятості: обговорили співпрацю з одним із найбільших підприємств району

04 Липня 2017, 17:24
9702

Нещодавно відбулася зустріч директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової з першим заступником голови правління ПАТ « Луга» Тетяною Мороз.

ПАТ «Луга» - Володимир-Волинська швейна фабрика, відноситься до найбільш ринкоутворюючих підприємств міста Володимира-Волинського, а ще є надійним партнером служби зайнятості.

Вже більше 20 років підприємство плідно співпрацює з Володимир-Волинським міськрайонним центром зайнятості в напрямку підбору та підготовки кадрів. В даний час на підприємстві в шести великих цехах трудиться понад 245 чоловік. Своєю продукцією – легким чоловічим та жіночим одягом – швейна фабрика відома далеко за межами нашої країни, бо співпрацює з багатьма іноземними фірмами. Підприємство має соціальну базу, зокрема для працівників пропонується соціальний пакет, який дозволяє навчатися в вищих учбових закладах за рахунок підприємства працюючим чи дітям працівників.

Під час зустрічі обговорили нагальні проблеми з укомплектування персоналом підприємства. Наразі потрібен водій автотранспортних засобів.

Також Тетяна Миколаївна дізналася про новації в роботі служби зайнятості, про нові технології, зокрема відеорезюме, комунікацію з клієнтами через соціальні мережі, сервіс «Електронна черга», та про законодавчі ініціативи, спрямовані на зниження утриманських настроїв серед безробітного населення, мотивацію громадян до легальної та продуктивної праці. 

В результаті зустрічі був підписаний договір про організацію профнавчання на замовлення роботодавця за професією кравець та домовлено про подальшу співпрацю між центром зайнятості та роботодавцем щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства

Коментарі
06 Липня 2017, 11:59
Такий класний у нас центр зайнятості, що не знає : 1 Назву підприємства ( не ПАТ а ПрАТ ), 2 кількість цехів ( не 6 а 4)) кількість працівників, а також яку посаду займає Тетяна Миколаївна)
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024