Володимир: чоловіка, якого рідні шукали кілька днів, знайшли в закинутому колодязі

05 Липня 2017, 14:24
Фото ілюстративне 11057
Фото ілюстративне

Кілька годин тому на одному із закинутих обійсть Володимира-Волинського, яке знаходиться на виїзді з міста, в старому закинутому колодязі знайшли чоловіка, якого рідні шукали вже кілька днів. 

Про це Район. Володимир-Волинський стало відомо з власних джерел.

Чоловік (за попередніми даними 1962-1963 року народження, мешканець вулиці Ковельської) позавчора сказав рідним, що їде до лісу. Це не викликало ніяких підозр, бо зниклий любив мандрувати на велосипеді, частенько їздив по гриби, на риболовлю, по яблука... Іноді заночовував у рідних та знайомих. Отож і цього разу чоловік зібрався і вирушив у чергову веломандрівку. Проте, минула доба, друга пішла, а чоловік не повернувся. Рідні самі кинулися на пошуки чоловіка.

Сьогодні рідні зниклого вже навіть збиралися писати заяву про зникнення чоловіка, однак зателефонував хтось із родичів і повідомив, що знайшов зниклого в закинутому колодязі, що на околиці міста ( в районі 7-ого тупіка, біля траси). 

За попередніми даними, на території закинутого і зарослого обійстя був старий колодязь. Через зарослі чоловіг міг його не побачити і з необачності впав туди.

За останніми повідомленнями рятувальників чоловік живий, але перебуває у дуже важкому стані. Його терміново швидкою доставлено у Володимир-Волинське ТМО.

Зараз на місті пригоди працює ГРПП та рятувальники. Більше - згодом.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024