Володимир: перевіряли як ремонтують та облаштовують казарми 14 ОМБр

11 Липня 2017, 21:01
10722

11 липня у Володимирі-Волинському з робочим візитом перебував голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Спільно із представниками міської та районної влади він побував у розташуванні 14-ї окремої механізованої бригади, куди незабаром із зони АТО має повернутись особовий склад бригади, - йдеться на сайті міської ради. 

Метою візиту Володимира Гунчика в бригаду була перевірка виконання доручень, даних представникам промисловості та бізнесу щодо допомоги бригади в ремонті та облаштуванні приміщень, необхідних для розміщення особового складу.

Очільник області разом із тимчасового виконуючим обов’язки командира бригади підполковником Ігорем Івановим оглянули казарми, де повним ходом тривають ремонті роботи, їдальню, де ремонт уже практично завершено, обговорили потреби, які виникають під час ремонту, проблеми, з якими стикаються військові.

Володимир Гунчик під час огляду приміщень, які рем онтуються, відзначив, що є суттєві зрушення, водночас, наголосив він, роботи попереду ще багато. Деякі з нагальних питань вирішували на місці, в телефонному режимі. Йшлося, зокрема, про перемовини із лісівниками та дорожниками, – деревину для вкладення підлоги, крокви для покрівель, асфальт, необхідний для ремонту асфальтового покриття на території бригади, за який має найближчим часом узятися КП «Полігон». Також за словами голови ОДА, найближчим часом так буде проведено капітальний ремонт даху.

Т.в.о. командира 14-ї ОМБр підполковник Ігор Іванов під час розмови відзначив, що основна проблема, з якою стикаються в ремонті, – те, що практично всі приміщення досить старі, а отже, їх ремонт забирає чимало часу. Разом із тим, за словами Ігоря Іванова, якщо найближчим часом на рахунки військової частини надійдуть гроші, виділені з обласного та міського бюджетів на ремонт казарм, то до повернення особового складу бригади в місце постійної дислокації всі необхідні роботи буде завершено. 









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024