Володимир: керівництво Теплокомуненерго "попросять" із займаних посад

14 Липня 2017, 17:50
9837

Кадрові зміни чекають на ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» після проведеного аналізу стану організаційної роботи, фінансово-економічної ситуації на підприємстві, а також за результатами його ревізійної перевірки. 

Повідомляє Буг.

Як стало відомо, уже прийняте рішення про звільнення із займаних посад двох заступників директора: з паливно-енергетичних ресурсів Ганни Рубанової та з економічних питань Оксани Виваль. До слова, перша з них донедавна очолювала підприємство теплових мереж.

Після вивчення ряду питань, що стосуються різних напрямів роботи підприємства, було виявлено, що попередній керівник Ганна Рубанова та заступник директора з економічних  питань Оксана Виваль щонайменше безвідповідально поставились до виконання своїх посадових обов’язків, що в свою чергу погіршило і так вкрай непросту фінансову ситуацію на теплокомуненерго.

Саме тому мною прийняте рішення звільнити двох моїх заступників із займаних посад. На цьому етапі діяльності ПТМ я, будучи директором, самостійно виконуватиму обов’язки, які до цього часу були розподілені між посадами моїх заступників. Вважаю, що така оптимізація штату піде лише на користь підприємству, – прокоментував таке кадрове рішення директор ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» Сергій Коба.

Коментарі
14 Липня 2017, 23:27
Цікаво, а Коба себе не хоче турнути?
15 Липня 2017, 10:46
Як постелишся, так і виспишся
Коментар
17/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024