Оприлюднили попередній план заходів до Дня міста

14 Липня 2017, 20:37
9685

14-го липня в залі засідань Володимир-Волинської міської ради відбулось засідання організаційного комітету з відзначення 1029-ої річниці Володимира-Волинського.

Про це йдеться на сайті БУГ.

За словами заступника міського голови Лариси Кулікової програма святкових заходів вже майже сформована, але ще може бути змінена.

Так розпочнеться відзначення річниці міста з круглого столу на тему “Володимир, яким ми його пам’ятаємо”, який відбудеться у 27-го липня у приміщенні КМЦ.

28-го липня у парку Словянському відбудеться молебень.


29-го липня у приміщенні міської ради відбудеться круглий стіл з представниками міст-партнерів Володимира-Волинського. Далі відкриття дитячого майданчика та нової майстерні Анатолія Бойка.

Пізніше у Культурно-мистецькому центрі відбудеться підбиття підсумків міжнародного пленеру “Колорит”. О 16.00 у парку Словянському стартує турнір зі стрітболу, стрілецький турнір та показові виступи школи танцю “MJump”.

В 19.00 розпочнеться фестиваль фарб, а завершиться день молодіжною дискотекою.

Заходи 30-го липня будуть проходити на 4-ох різних локаціях. Так біля 2-ої школи пройде виставка мисливських собак. Біля КМЦ відбудеться дитяче свято. 


В районі вулиці Наталії Ужвій (пустир на території колишнього радгоспу “Волинський”) пройде турнір з мотоциклетного кросу в особистому заліку “Кубок Володимира”. Також в цей день стартує патріотичний велопробіг і після нього, в сквері біля історичного музею, відкривається традиційний “Володимирський Узвіз”. Завершиться день вогняним шоу, яке пройде на площі Героїв.

Ця програма заходів є попередньою, більш детальну інформацію організатори фестивалю пообіцяли надати згодом. Також про всі заходи до Дня міста можна дізнатися на офіційний сторінці «День Міста «Володимиру-Волинському – 1029 років!» у мережі Фейсбук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024