Фестиваль «Княжий» радуватиме гостей вишуканими смаколиками

19 Липня 2017, 06:50
9766

Смачно поїсти і набратися сил можна буде під час насиченої програми фестивалю «Княжий». Захід відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя, що біля Володимира-Волинського. 

Про це інформує ВолиньPost.

На ярмарку вуличної їжі в рамках фестивалю пригощатимуть запашним хлібом, хрумкою випічкою, смачними сирами, ароматним варенням і медом, освіжаючим морозивом, гарячими ковбасками і рум’яною курятиною та іншими смаколиками.

Для відвідувачів фестивалю ввечері горітиме велике багаття, також будуть нічні посиденьки.

«Княжий» пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у день проведення фестивалю.

Нагадуємо, на фестивалі також передбачена музична сцена (гурти «Тартак» і «Карна» та десяток інших) і літературна частина (Любко Дереш, Павло Коробчук та ін.). Також – буде для гостей плавання та каяках річкою Луга (вузьких довгих човниках) та демонстраційне кінне шоу, дитяче розважальне містечко, екскурсії стародавнім містом, наметове містечко та багато інших цікавинок. 

Більше новинок дізнатися можна тут: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/ , а також і в соцмережі Instagram https://www.instagram.com/kniazhyifest .

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024