Володимирські ветерани футболу показали гарну гру

21 Липня 2017, 12:10
9127

На стадіоні села Соловичі Турійського району відбувся турнір з футболу серед ветеранів спорту 45 років і старших. В змаганнях брало участь 3 команди, а саме: «Наше місто» ( Ковель), ФК «Володимир» (Володимир – Волинський» та «Легіон – ХХІ» (Київ), - повідомили у відділі молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Ігри тривали 2 тайми по 25 хвилин кожний. Першими на полі зійшлися команди Ковеля та Володимира – Волинського. Перший тайм зустрічі пройшов за територіальної переваги ковельчан, які не змогли реалізувати вигідні моменти. У другому таймі ФК «Володимир» на контратаках вдалося забити два м’ячі у ворота суперників. Після цього футболісти з міста залізничників зрівняли рахунок, - пише сайт Про Ковель.

У другому матчі ковельчани грали з киянами. Команда «Наше місто» на 7 хвилині відкрила рахунок. Після чудової комбінації Сергій Зінчук провів м’яч у ворота столичних футболістів. «Легіон – ХХІ» відповів двома голами в кінці першого та на початку другого таймів. За 3 хвилини до завершення зустрічі, після подачі кутового, Сергій Логінов зумів зрівняти рахунок.

У третій грі кияни з рахунком 2 : 1 перемогли команду з Володимира-Волинського.

Отже перше місце у турнірі здобула команда із столиці, друге посіли ковельчани, а третє – ФК «Володимир».

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024