Програма святкування Дня міста Володимир-Волинського

25 Липня 2017, 11:06
10088

29-го та 30-го липня Володимир-Волинський запрошує на День Міста. Княжому граду виповнюється 1029 років.

Повідомляє БУГ.

У програмі свята в суботу, 29-го липня: сплав на каяках річкою Лугою та джолі-джампінг від туристичного клубу «Антар», підбиття підсумків Міжнародного пленеру художників «Колорит» і фотоконкурсу «Володимир крізь призму почуттів», турнір із вуличного баскетболу, стрілецький турнір, виступи танцювальної школи «Мy Jump» та запрошених зірок у стилях HOUSE DANCE та HIP HOP, свято фарб «Holy» та молодіжна дискотека за участю пародистів та учасників шоу-програм «Розсміши коміка», «Ліга сміху», фіналістів програми «Голос. Діти» та учасників проекту «Х-фактор».

У неділю, 30 липня, в День Міста, для найменших володимирчан та гостей Володимира-Волинського дитяче свято, а в ньому – «Казкове містечко», виставка-конкурс «Барвистий світ домашніх улюбленців», аніматори, конкурси, розваги, перегони на пенібордах, дитяча дискотека та шоу мильних бульбашок.

Велолюбителів Володимир-Волинський запрошує на патріотичний велопробіг. Його учасникам бути – в гарному настрої та одягненими у вишиванки. З собою мати – велосипед, шолом та національну символіку.

Для любителів гострих відчуттів – турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти-2017», мотоциклетний крос на «Кубок Володимира» та міжрайонна виставка мисливських собак.

А для тих, хто шанує історію – пішохідні екскурсії древнім Володимиром під назвою «Перлини княжого граду».

Також на вас чекають виступи духових оркестрів -військового та дитячої музичної школи. Актори ж аматорського театру «Різнобарв’я» почастують вас «Театральним коктейлем» .

А з 12-ї години 30 липня завітайте на феєричне дійство під назвою «Володимирський узвіз», в якому – свято ужитково-прикладного мистецтва, вернісаж картин та виставка робіт народних умільців, містечко майстрів та майстер-класи, в тому числі, й майстер-клас із стрільби з лука, виставка продукції місцевих товаровиробників, медовий та книжковий ярмарки, численні фотозони, офіційне відкриття Дня Міста, вітання гостей, концерт, вшанування «золотих» подружніх пар.

У концертній програмі ви зможете насолодитися виступами ансамблів «Розмай»  «Володимирські музики», тріо «Володимирські козаки», квартету «Родослав», Ірини Рижкової, народного аматорського ансамблю «Лісова пісня» з Шацька, аматорів сцени Турійського району- гурту «Оксамит», дуету «Два крила», Катерини Ткачук та Ірини Скубій, вокально-хореографічного колективу «Намисто» з Лукова, ансамблів танцю «Колорит» та «Грейс», гімнасток ДЮСШ, Олександри Животягіної, зразкової студії вокального співу «Лодомир», сестер Акієвих, тріо «Серця трьох», а також переможців і призерів талант-шоу «Битва талантів» – Сергія Лященка, Юрія Бурцуна, бібліотечного клубу «Одарка», гурту «Druga mlodosc» (Польща), духового оркестру з міста Цвікау (Німеччина).

А кульмінацією концертної програми стануть виступи гуртів «GrozovSka Band» (Київ), «Етно XL» (Рівне), «Давня казка»(Луцьк).

І на завершення свята – унікальне шоу живого вогню, піротехнічні інсталяції та запальні танці від театру вогню «Fire dance».

Володимир-Волинський чекає на вас. Святкуйте разом із нами. Завітайте за неймовірними емоціями та незабутніми враженнями.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024