Устилуг: підприємці сплатять 59 тисяч гривень штрафу

26 Липня 2017, 18:24
8421

Під час фактичних перевірок приватних підприємців, котрі здійснюють діяльність в Устилузі у сфері реалізації підакцизної продукції, за виявлені порушення застосовано 59 тисяч гривень штрафних санкцій.

Підприємці, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби, допускають неоприбуткування готівкових коштів, порушення касової дисципліни та готівкового обігу і мають незареєстрованих найманих працівників, – у цьому в ході перевірок переконалися представники спеціально створеної робочої групи з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області, що досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції, – повідомляють у відомстві.

Враховуючи прикордонне розташування місць здійснення підприємницької діяльності, увага фахівців ГУ ДФС у Волинській області до міста Устилуга – не випадкова. Про потенційні порушення у сфері обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів в місцях здійснення діяльності в зоні волинського прикордоння неодноразово інформували представники громадськості та мас-медіа.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024