Володимирчанам нагадали правила безпеки в літній період

27 Липня 2017, 09:07
8230

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості в рамках проекту «Школи безпеки та порядку» 26 липня відбувся черговий захід.

Проводили його представники Державної пожежно-рятувальної частини 7 Управління ДСНА України у Волинській області – начальник караулу, старший лейтенант служби цивільного захисту Богацький Олександр і провідний інспектор Данилів Олег.

Було зосереджено увагу на тому, що розпочався літній спекотний період, під час якого виникає висока пожежонебезпечність. Особливо наголошували на вибухонебезпечних предметах, спалюванні трави, – повідомляють у міській раді.

Разом з тим, закликали населення дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю. Основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, випалювання стерні. У цей період найменша іскра від сільгоспмашини чи кинутий недопалок можуть призвести до масштабного загоряння. Також варто знати і дотримуватись правил протипожежного захисту не лише безпосередньо у польових умовах. Адже небезпека може чатувати і у місцях зберігання та переробки зерна.

На завершення заходу Олег Богданович додав, що вода – це чудодійний засіб оздоровлення організму. Плавання зміцнює організм, розвиває силу, спритність, витривалість. Людина, яка вміє плавати, почуває себе у воді спокійно і впевнено. Але, на жаль, для декого відпочинок біля води закінчується трагедією. Та якщо бути уважним й обережним, таке дозвілля принесе лише радість і задоволення.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024