Володимир: провели акцію «Червона картка»

01 Серпня 2017, 15:02
8563

30 липня 2017 року в рамках велопробігу, присвяченого 1029-ій річниці заснування міста Володимир-Волинський відбулась інформаційно-пропагандистська кампанія «Червона картка», яку організував акцію Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

До Всеукраїнської акції долучилося 50 учасників велопробігу. Основною ідеєю соціальної інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка» є пропаганда активного і здорового способу життя, популяризація занять фізичною культурою та спортом серед всіх вікових категорій та верств населення, - повідомляє Волиньinfo.

Учасники акції отримали роздатковий матеріал із зображенням різних соціальних проблем, відповідно до вікової категорії. Картки  під назвою «Ні лінощам! Я вже займаюся!» отримали діти. Зображений на ній учень 8-го класу Іван Осніцький закликає і дітей, і їхніх батьків потурбуватися про здорове майбутнє нового покоління наших співгромадян – займатися фізкультурою та спортом, замінити чергову годину сидіння перед телевізором чи комп’ютером на цікаві спортивні активності, спілкуватися з друзями не онлайн, а на спортивному майданчику.

Картки «Ні пияцтву! Тренуйся!» отримала молодь. Чемпіон світу зі Стронгмен Сергій Конюшок закликає громадян замінити смертельно небезпечну звичку – алкоголь на регулярні заняття фізичними вправами та спортом, витрачати кошти не на спиртне, а на відвідування спортзалу чи басейну, спілкуватися з родиною та друзями не за чаркою, а на прогулянці на свіжому повітрі.

А картки «Ні старості! Живи кожну мить!» із зображеним на них багаторазовим чемпіоном Європи та світу зі спортивної ходьби серед ветеранів 84-річним Іваном Пушкіним із закликом до громадян поважного віку щодо ведення здорового і активного способу життя, регулярних занять фізкультурою і спортом у колі друзів як найкращої профілактики проти самотності, нудьги і стресу, отримали люди похилого віку.

До речі, кампанія «Червона картка» проводиться місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» по всій території області.







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024