«Пункт призначення» на володимирській трасі: колоди «сипались» по дорозі, а водій дрімав

05 Серпня 2017, 12:04
9151

3-го серпня на трасі Нововолинськ-Володимир-Волинський поблизу села Суходоли з навантаженого камазу, який їхав на «Кроноспан», вилетіла 21 колода, мало не наробивши біди.

Двометрові колоди полетіли прямо на проїжджу частину і пошкодили авто 27-річного жителя Володимира-Волинського, - інформує БУГ.

Власник автомобіля «Вольксваген Туран» намагався уникнути лобового зіткнення, адже, за його словами, камаз «виляв» по усій дорозі.

- Це трапилося близько 22:30, коли повертався із Нововолинська у Володимир-Волинський. При в’їзді в село Суходоли, помітив, що камаз їде назустріч по моїй смузі. Я намагався уникнути удару лоб в лоб, а шофер різко став звертати на свою. З кузова почали злітати колоди, які розлетілися по всій дорозі прямо під машину. У моєму авто пробило бампер, пошкодилися радіатор, піддон, коробка, колеса.

Зупинився, підійшов до шофера, запитав про самопочуття. Він телефонував до свого шефа, хотів вирішити ситуацію, поліцію викликати не мав наміру.

Я таки звернувся у правоохоронні органи. Володимирська поліція прибула на місце ДТП через півтора години, склали протокол. Як повідомили, вантаж був погано закріплений, – розповідає власник іномарки.

Чоловік припускає, що водій вантажівки, ймовірно, заснув за кермом.

Водії розповідають, що вантажівки, які перевозять ліс на згадане підприємство, часто нехтують правилами перевезення вантажу. Фури перевантажені колодами, тому закріпити їх належним чином практично неможливо.




 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39