На фестиваль «Княжий» завітає скандальний депутат

07 Серпня 2017, 12:44
9646

На гутірках фестивалю «КНЯЖИЙ» діалог вести буде Володимир Парасюк.
 
Автор полум'яної промови, яка переламала хід Революції Гідності учасник російсько-української війни і блокади ОРДЛО, народний депутат України Володимир Парасюк стане іще одним гостем гутірок під час фестивалю «КНЯЖИЙ».
 

Компанію під час гутірок скандальному нардепові складуть: журналіст та ведучий Остап Дроздов,який нещодавно в ефірі каналу вигнав російськомовного блогера з ефіру, Ірина Ігнатенко, котра розповість про сексуальні традиції українців, а також Соломія Бобровська, яка поділиться досвідом та пояснить, як досягти успіху в обраній професії.
 
Додаємо, музичну сцену фестивалю запалюватимуть гурти «Тартак», «Фіолет», «Карна» та десяток інших популярних та відомих гуртів, серед котрих «Чумаький Шлях» та «Роялькіт».
 
Літературну ж сцену відвідають такі відомі особистості як письменники Павло Коробчук та Любко Дереш. А також ще однією гостею Літературної сцени стане голова Волинського осередку Спілки письменників України, журналістка і авторка прозових та поетичних збірок Оля Ляснюк.
 

Нагадуємо, захід пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у дні проведення фестивалю – 19-го та 20-го серпня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024