Заява до 1 вересня: що слід зробити, аби отримати частину зекономленої субсидії

10 Серпня 2017, 13:08
8907

В рамках урядової програми монетизації підтримки населення вже до вересня родини, що зекономили гроші по субсидіях на газ та електроенергію, отримають від держави до 700 гривень компенсації. 

Кількість сімей, які отримають грошову винагороду від держави за ефективне використання послуг з газо-, електропостачання (для індивідуального опалення), становить майже 53 тисячі. При цьому сума, що підлягає монетизації, становить за газопостачання 33,3 млн грн, а за електропостачання – 34 тис. грн.

Зокрема, органами соціального захисту населення міста Володимира-Волинського та району проводиться робота щодо повідомлення субсидіантів про необхідність подання до 1 вересня цього року заяви до міського та районного управлінь , на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди частини невикористаної житлової субсидії.

Станом на 10.08. 2017 року в управлінні соціального захисту міськвиконкому Володимир-Волинської міської ради заяви на виплату частини зекономлених субсидій прийнято від 580 городян. І це при тому, що  1643 домогосподарств Володимира-Волинського, в яких є економія по газу, мають право на виплату згідно програми монетизації.

Слід відмітити, що кількість заяв, написаних у районне управління соціального захисту, набагато більша. Чомусь у районі споживачі більше зацікавлені у тому, аби повернути частину зекономлених коштів. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024