Сам «бадяжив» і збував: володимирський підприємець торгував розведеним спиртом

12 Серпня 2017, 17:32
8715

У Володимир-Волинському районі підприємець торгував розведеним спиртом, до того ж без ліцензії.

Один із підприємців – порушників пропонував невибагливим місцевим споживачам горілчаної продукції розведений спирт та здійснював діяльність на ринку реалізації підакцизної продукції без дозвільних документів, - повідомляє прес-служба ДФС у Волинські області.

Окрім цього, цей бізнесмен та ще один з місцевих суб’єктів господарювання в сільських магазинах реалізують алкогольні напої за заниженими роздрібними цінами, не проводять операції через реєстратор розрахункових операцій, не видають фіскальні чеки, не оприбутковують отриману готівку, відповідно не відображають здійснені операції в Книзі обліку розрахункових операцій. 

Окрім того, горілчану продукцію на розлив тут реалізували у торгівельних закладах, які не отримали статус підприємства ресторанного господарства. 

За підприємницьку ініціативу з реалізації алкогольної продукції без ліцензії, з фальшивими акцизними марками та в зв’язку з низкою порушень вимог до діяльності з реалізації підакцизної продукції до одного з підприємців застосовано 600 тисяч гривень штрафних санкцій. Іншому підприємцю – порушнику нараховано 16800 гривень штрафу. 

Товар сумнівного походження та якості вилучили.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024