У Володимирі показали яке це «Щастя бути дитиною»

14 Серпня 2017, 16:27
8404

Учора 13 серпня працівники служби у справах дітей та відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради провели для дітей міста свято сімейного дозвілля «Щастя бути дитиною».

Дійство розпочалося о 12:00 біля культурно - мистецького центру і потішило володимирську малечу колективними дитячими іграми та забавами, танцями і, звичайно, подарунками.

- Посмішка дитини - найголовніша річ, яка приносить щастя батькам! І щоб зробити малечу трішки радісною, а батькам дати можливість відпочити, у нашому місті було організовано захід для найменших жителів - «Щастя бути дитиною», - пише у своєму пості один іхз організаторів цього дійства, працівник управління культури та туризму міськвиконкому Дмитро Терьохін. - Організаторами свята стали Служба у справах дітей та відділ культури і туризму МВК. Неочікувано для організаторів на свято прийшло дуже багато дітей. Ведучі провели цікаве знайомство, велику кількість ігор, забав і танців, а Людмила Ковальчук (начальник служби у справах дітей) вручила масу подарунків та солодощів діткам за активну участь. 

Але, як наголосили організатори свята, на цьому свято не закінчується: працівники служби у справах дітей до 1 вересня 2017 року завітає з солодкими подарунками до дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

















 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024