Володимирчанка купила в одному з міських супермаркетів «свіжі» поцвілі яйця

15 Серпня 2017, 16:13
10239

У Володимирі-Волинському жінка купила яйця із «сюрпризом». 

Про це написала Світлана Торчинська у пабліку «Я люблю Володимир» у Фейсбуці.

«Купила я сьогодні там (супермаркет «Вопак» на площі, - ред.) «свіжі яйця» і пішла пекти пиріг. Розбила три яйця а вони в середині аж поцвіли...Викинула, розбила ще два та сама ситуація», - пише володимирчанка.

«Я взяла ті яйця і понесла в Вопак, адміністратор запропунувала вернути мені гроші і все. Завела мене в приміщення де вони зберігають ті яйця і показала дату на ящиках 6.08.2017. Каже, які питання можуть бути до неї, дата свіжа, в кожне яйце вона не полізе не гляне яке воно, ось така була відповідь...»

Усі «свіжі» яйця жінка повернула у магазин.


 

Коментарі
17 Серпня 2017, 22:27
З яєць куплених напровесні у"Куранті" родина повечеряла салатом. Наслідок : усі 4ро!!! з сальмонельозом!!! Так що і мийте в соді, і перевіряйте, і принюхуйтесь... Яйця, риба мясо -молоко продукти надзвичайно небезпечні , особливо влітку!!! А усіх власників магазинів слід карати і за відсутність здачі!!! на касах, за небезпечні підходи - входи в магазини, в оточенні стад псів, прогулянки тварин по магазинах... А охоронці розводять руками, ніби то така проблема встановити ультразвуковий відлякувач за пару сотень, то і пси, і гризуни, і міль пропаде. А цього у супермаркетах предостатньо.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024