Кінець АТО, власний рівень справедливості, авто на польських «бляхах», - про що розповідав Парасюк на гутірках «КНЯЖОГО»

20 Серпня 2017, 12:05
10375

Народний депутат України, активний учасник Євромайдану  Володимир Парасюк побував 19 серпня на гутірковій сцені фестивалю «Княжий» у Володимирі-Волинському.

Під час спілкування з народним обранцем володимирчан та гостей фесту цікавили різні теми -  Євромайдан, доля законопроекту що стосується автівок на іноземній реєстрації та рівень довіри до депутатів.

На початку розмови депутат обнадіяв городян та гостей фесту, що в дуже близькому майбутньому війна закінчиться, бо причини цієї війни будуть подолані.

- Ми стояли на Майдані за нашу гідність. Її хотіли осквернити, хотіли на неї наплювати, а ми її відстояли. Тепер – час змінювати самих себе. Ми заплатили за дуже дорого. Коли я згадую, що живий, а когось вже немає серед нас і хтось за мене віддав життя, то це мене зупиняє, допомагає прийняти правильне рішення, - розповідав Володимир Парасюк.
Далі в ході розмови нардеп подякував українським заробітчанам, які реально підтримують «кульгаву» українську економіку, завозячи кожного року в Україну більше 24 мільярдів.

- Якби цього не було, то наша економіка вже б переживала дуже серйозний рівень стагнації, - додав народний обранець.

На запитання «кому сьогодні довіряти і за кого голосувати» Володимир відповів, що немає жодного права і бажання вказувати кому що і як робити.

- Це дурна радянська звичка «скажи, за кого будеш голосувати, і я за того проголосую». Я знаю, за якого я буду голосувати, але я ніколи не скажу,за кого ви маєте голосувати, і ніколи цього не робив, і не буду робити…, - відповів Парасюк.

Депутат також зачепив у своїй розмові болючу і гіперактуальну проблему для володимирчан - автівки на іноземній реєстрації.

- Учора нелюд на автівці з українськими номерами вбив людину на одній із трас Яворівського району. Він їхав зі швидкістю 170 кілометрів на годину, - зазначив депутат. -  Ситуація з аварійністю залишаться на тому самому рівні, просто ми тепер більше інформовані про ситуації подібного роду. Є соцмережі, інтернет-ЗМІ, блогери… Щодо автівок на іноземних «бляхах». Є дві можливості ввести автомобіль без української реєстрації - транзит на 5-10 днів і тимчасове ввезення. Тимчасове ввезення - це міжнародний акт, який Україна не може заборонити, максимум, - врегулювати. Іноземець має більше прав в Україні, ніж українець. Потрібно вирівняти ці права і крапка. А ще зняти те нещасне оподаткування на вживані автомобілі…

Від слухачів гутіркової сцени також прозвучало запитання, яке стосується поведінки депутата. Мовляв, ви так часто вдаєтеся до якихось радикальних витівок та дій, що це – такі методи боротьби, засоби задля досягнення певних цілей…

- Це мій рівень справедливості…, - відповів Володимир Парасюк. – Можливо це комусь не до вподоби, хтось це вважає вчинком не гідним депутата Верховної Ради України, але я вважаю, що це мої вчинки, мої рішення і…моя відповідальність.

Окрім Володимира Парасюка того дня на гутірковій сцені фестивалю також виступили помічниця Міхеіла Саакашвіллі Соломія Бобровська та доцент КНУ ім. Т. Шевченка Ірина Ігнатенко.


1

1





1

1

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024