Володимир: для бажаючих знайти роботу відбувся міні-ярмарок вакансій

21 Серпня 2017, 14:32
8559

17 серпня у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Захід відвідали 11 осіб із числа безробітних. 

Відкрила роботу ярмарку вакансій начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Лисеюк, яка надала інформацію про ринок праці, діяльність центру зайнятості, яка спрямована на підтримку професійної самореалізації безробітних в економічних умовах за рахунок формування навичок активного пошуку роботи та стратегії будування майбутньої кар’єри. 

Менеджером по підбору персоналу Юлією Місіною було надано детальну інформацію про потребу в працівниках на наступні вакансії: комірник, менеджер(управитель) з персоналу, слюсар з обслуговування газового обладнання, оброблювач птиці, менеджер (управитель).
У рамках заходу відбулася відео-презентація підприємства, під час якої шукачі роботи ознайомилися з умовами праці, рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями, що надаються працівникам та іншою корисною інформацією, пов’язаною з працевлаштуванням. 

Шукачі роботи особисто спілкувалися з представниками роботодавця, з’ясовували особливості та специфіку праці на вільне робоче місце. 

Присутнім були видано 3 направлення на посаду менеджера(управителя) з персоналу, 1 направлення на посаду комірника, 1 направлення на посаду менеджера(управителя) та видано направлення на співбесіду на посаду слюсаря з обслуговування газового обладнання, також всіх бажаючих було запрошено відвідати підприємство, аби пересвідчитися у виявленому бажанні працювати на ньому чи поповнити резерв кадрів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024