У Володимирі-Волинському шукають людей із «смачними» прізвищам

24 Серпня 2017, 11:58
7919

У Володимирі-Волинському розпочали підготовку до «найсмачнішої» події року - фестивалю «Смаковиця по-володимирськи».

Захід відбудеться 17 вересня цього року.

Наразі організатори фестивалю шукають людей із «смачними» прізвищами.

«Якщо ви пишаєтеся тим, що носите «смачне» прізвище, для прикладу, Куліш, Мамалига,Вареник, Калита, Паляниця чи будь-яке інше – вам негайно до нас на гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»!

Використайте свій шанс отримати життєво необхідний супер-приз, який урочисто вручать 17 вересня на найсмачнішій події нашого міста. А перших 5 зареєстрованих учасників ще й гарантовано отримають дружній шарж від Валерія Приступи. Реєстрація триватиме з 12.00 до 15.00 біля сцени у парку «Слов`янський»  17 вересня. Не забудьте взяти підтверджуючі документи!» - таке звернення розмістили на сайті міської ради організатори фестивалю.

Нагадаємо, по рахунку це другий фестиваль, раніше був міський конкурс кулінарної майстерності, який у місті започаткували ще у 2007 році, Він мав на меті відновити давні традиції частування княжого міста, яке в усі віки радо приймало гостей.

Тож, володимир-волинці цьогоріч також матимуть можливість познайомитись із старими добрими кулінарними традиціями та новаторськими ідеями у ресторанній справі, відвідати майстер-класи із приготування страв за унікальними рецептами місцевих та заїжджих професіоналів-кухарів, насолодитись цікавою розважальною програмою.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024