Коли на Володимирщині стартує черговий призов на строкову військову службу

26 Серпня 2017, 13:11
7830

Призов громадян України на строкову військову службу стартує на Волині з 2-го жовтня і триватиме до 30-го листопада 2017 року.

Про це сказано в розпорядженні голови Волинської ОДА Володимира Гунчика від 22-го серпня 2017-го року, – пише Волинське агентство розслідувань.

Для керівництва та контролю за діяльністю районних та міських призовних комісій буде створено основну та резервну обласні призовні комісії.

До 22 вересня 2017 року в області будуть організавані інструктивно-методичні збори з членами обласної призовної комісії, головами районних (міських) призовних комісій, районними (міськими) військовими комісарами та лікарями–членами районних (міських) призовних комісій, лікарями-фахівцями військово-лікарських комісій районних (міських) військових комісаріатів з підбиття підсумків призову громадян на строкову військову службу у квітні–травні 2017 року та визначення завдань на черговий.

Перед медичним оглядом усім призовникам проведуть медичне обстеження: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, серологічні аналізи крові на антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), антигени до вірусу гепатиту «В» (HBsAg), антитіла до вірусу гепатиту «С» (anti-HCV), реакцію мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW); визначать групи крові та резус-належності; зроблять флюорографічне обстеження органів грудної клітки.

 
 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024