Володимирські ветерани футболу вибороли «срібло» на міжнародному турнірі

28 Серпня 2017, 13:37
10019

На минулих вхідних на стадіоні СНУ імені Лесі Українки відбувся міжнародний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений Дню Незалежності України та Дню міста Луцька, який організувало управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста і який традиційно проводиться за сприянням Луцької міської ради.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Цей турнір вже вкотре довів, що лучани люблять футбол і в місті проводиться чимало змагань, для різних вікових груп. А ще завдяки таким турнірам підтримуються братні зв’язки не тільки з спортсменами України, але і з спортсменами ближнього зарубіжжя.

Цьогоріч на змагання до нашого міста завітало 4 ветеранські команди з Польщі, Білорусії та України, у складах яких було чимало спортсменів-ветеранів, які багато років віддали футболу,  які і зараз  продовжують пропагувати здоровий спосіб життя і є прикладом для наслідування молодшим поколінням.

В одноколовому турнірі, здобувши переконливі перемоги над суперниками, перемогла команда футбольного клубу «Ветеран-Лучеськ» з обласного центру, зробивши подарунок усім лучанам на честь свята.

Друге місце виборола команда ФК «Володимир» (м.Володимир Волинський), яка на даний час є лідером Європейської ветеранської ліги.

Третє місце у команди ГКС «Белхатув» (м.Белхатув, Польща), а почесне четверте місце у команди ФК «Адамс» з міста Брест (Республіка Білорусь).

Також організатори визначили кращих гравців турніру у номінаціях. Кращим воротарем турніру став Олександр Гриу (ФК«Адамс», Білорусія), кращий захисник - Олександр Самусєв (ФК «Володимир»), а кращий нападник - Яцек Попик (ГКС «Белхатув», Польща). Кращим бомбардиром міжнародного турніру, забивши 5 м'ячів, став гравець команди «Ветеран-Лучеськ» Олександр Нікітін. 

Переможці та призери, а також кращі у номінаціях нагороджені кубками медалями та призами від організаторів, а усі гравці отримали сувеніри від Луцької міської ради.

Також оргкомітет змагань нагородив спеціальними відзнаками за вагомий внесок у розвиток ветеранського футболу, зміцнення міжнародних дружніх зв'язків, промоції здорового способу життя президентів футбольних клубів, які брали участь у турнірі, а саме: Миколу Яроховича (ФК«Адамс», Білорусія), Славека Будку і Анжея Рочека (ГКС «Белхатув», Польща), Федора Кікінчука (ФК «Володимир», м.Володимир- Волинський) і Олександра Нікітіна «Ветеран-Лучеськ» (м.Луцьк).





 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024