Володимир: у місті невдовзі може з'явитися ще одна гімназія

29 Серпня 2017, 09:54
8365

На базі загальноосвітньої школи №5 міста Володимира-Волинського вже в найближчому майбутньому може запрацювати ще одна міська гімназія. 

Про це стало відомо на щовівторковому брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками регіональних ЗМІ.

- Наша гімназія показує дуже хороший рівень знань своїх вихованців, проте матеріальна база цього навчального закладу бажає кращого і все через брак навчальних приміщень. Ось вони в цьому році без усілякого відома набрали ще один клас, а навчальних класів не вистачає! - зазначив очільник міста. - Потужностей замало, а неподалік п'ята одинадцятирічка, де є хороший фундамент для створення ще однієї гімназії. 

Стало також відомо, що до зими в загальноосвітній школі №5 ім. Анатолія Кореневського приведуть до порядку басейн. На ці ремонтні роботи виділено 1 мільйон гривень з державного бюджету і вони мають бути освоєні до кінця року.

Нагадаємо, нещодавно освітяни Володимира, представники влади, управлінь та батьківських комітетів підвели підсумки минулого навчального року, проаналізували якість здачі ЗНО місцевими випускниками та окреслили плани на найближче майбутнє.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024