1 вересня: фотомиттєвості одного святкового дня

01 Вересня 2017, 15:00
10655

У всіх навчальних закладах Володимира-Волинського 1-го вересня пролунав перший дзвоник.

Учні, гімназисти, вихованці, студенти - у вишиванках, з білими бантами та у білих сорочках, з краватами та різнобарвними букетами у руках  -зібралися сьогодні на подвір’ях своїх навчальних закладів, аби почути перший у цьому навчальному році дзвінок.

Цьогоріч за шкільні парти у Володимирі-Волинському сіло кілька сотень першокласників. Стільки ж студентів-першокурсників цьогоріч вперше зберуться у своїх аудиторіях.

В кожному навчальному закладі Володимира цього святкового дня побувало чимало поважних гостей - представники міської влади, благодійники, духовенство.

Додамо, що цьогоріч мер Петро Саганюк порекомендував освітянам не затягувати з урочистими лінійками та провести їх в межах 30 хвилин. За півгодини, певно, не вправилися у жодному навчальному закладі, проте слід відмітити, що святкові лінійки в навчальних закладах міста таки вдалося не затягнути цього разу на годину-півтора.

Отож, Район.Володимир-Волинський вітає школярів, педагогів та батьків з початком нового навчального року і бажає всім - здоров'я, терпіння, витримки та успіхів у всіх починаннях!

1























1

1


1


2

4

1

2

4

1



3

2


1

4

2


1



2

1

1


2

2

3

3



1

2

 

Коментарі
02 Вересня 2017, 18:02
Хто випустив цих клоунів в погонах? Хто не проконтролював, як пришиті погони? Це ганьба. Це дегенерати, а не ліцеїсти. Хто причепив аксельбанти разом з краваткою? Адміністрацію цього "ліцею" гнати в шию. Хай квасять капусту та огірки.
02 Вересня 2017, 19:07
Це говорить заздрість?)))))
03 Вересня 2017, 16:49
Чому в українських школах такі залякані діти, все під лінійку, всі чогось бояться, все має бути нарядно та акуратно, ці всі квіти особливо для сімей без доходу це дорого і не реально. ці позування на фото...ніде у світі дітей не заставляють так позувати!!!! І це не потрібно нікому. Де демократія в школах і повага до думки дитина, а не залякування і заставляння. Як добре що зараз навчаюся не на україні правда у вузі, а не у школі що дуже шкода і можу сидіти як хочу, виходити щ аудиторії коли хочу і приходити коли хочу і вирішувати як скласти мій графік щоб було мені зручно все це поєднувати, що дозволяє працювати і забезпечувати своє існування у цій дорогій країні, можу сперечатися з викладачем і доводити свою думку навіть якщо я не права і так робить кожен з студентів (це не польща).<br/>На україні дуже мало таких викладачів що дають таку свободу дітям одну я знаю, але її виїдають бо чесна і не бере хабарів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024