Володимир-Волинський район: шкільні автобуси вже виходять на маршрут

02 Вересня 2017, 12:44
Фото ілюстративне 8846
Фото ілюстративне

1 вересня стартував новий навчальний рік, отож з понеділка районом уже курсуватимуть шкільні автобуси, які здійснюватимуть перевезення учнів та вчителів.

Про це йшлося на нещодавній нараді у Володимир-Волинській РДА.

Підвезення учнів та вчителів Володимир-Волинського району до навчальних закладів здійснюється відповідно до районної Програми «Шкільний автобус». Такі автобуси вже курсують до Березовичівської, Суходільської, Галинівської, Микуличівської та Хмелівківської шкіл. Там, де поки немає власного автобуса, підвезення учнів забезпечують перевізник В.Ф. Шуба та ПАТ «Володимир-Волинське АТП 10707». 
Варто нагадати, що минулого року, у рамках вище вказаної Програми, було придбано шкільні автобуси для Галинівської та Микуличівської шкіл. А шкільний автобус, яким здійснювалося підвезення дітей до Микуличівської школи передано Хмелівківській дев’ятирічці. 
- Підвезенням охоплено 292 дитини та 101 педагог, - повідомила начальник управління освіти Володимир-Волинської РДА Оксана Бігун. – До Березовичівської одинадцятирічки організоване підвезення із сіл Яковичі, Хворостів, Бобичі та Губин. І в загальному сюди доїжджає 75 дітей. 73 учні із Свійчева, Волі Свійчевської та Красностава приїздять на навчання до Галинівської школи, до ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли - 62 школярі (с. Вощатин, с. Ласків, с. Дігтів, с. Новосілки), до ЗОШ І-ІІ ст. с. Микуличі – 58 дітей (с. Нехвороща, с. Бегета, с. Міжлісся, с. Підгайці) та до Хмелівківської школи – 55 учнів із Житань та Хмелева. 
Нагадаємо, цьогоріч перший дзвінок покликав до шкіл Володимир-Волинського району 1167 учнів, серед яких вперше за парти сяде 141 школяр.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024