Володимир: 44-квартирний будинок для військових не встигнуть здати до Покрови

05 Вересня 2017, 12:09
10499

44-квартирний будинок для військових, що у Володимирі-Волинському на вулиці Академіка Глушкова, не встигнуть здати до Покрови, скоріше всього - до кінця осені. 

Про це стало відомо на щотижневому брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ, 

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що будинок планують здати до 14 жовтня і саме в День Захисника Вітчизни, за участі перших осіб держави вручити ключі від квартир військовослужбовцям та родинам загиблих.  

На брифінгу також йшлося, що вже найближчим часом у Володимирі буде проведена нарада по питанню завершення будівництва 44-квартирного будинку. Робоча зустріч відбудеться за участі очільника області Володимира Гунчика, керівників територіального управління КЕВ, представників міської влади та військової частини.  

Нагадаємо, до більшості квартир у 44-квартирному житловому будинку для військових вже провели комунікації. Підрядна організація, що будує 44-квартирний житловий будинок, здійснює роботи відповідно до графіку виконання робіт, проте були певні збої у роботі. Відхилення від графіку виникали у зв’язку з підключенням будинку до електропостачання. 

До слова, будівництво не можуть завершити вже впродовж кількох років, а квартири у ньому отримуватимуть члени родин загиблих військових та учасники бойових дій.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024