Через погані погодні умови призупинено деякі роботи на трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне»

07 Вересня 2017, 16:29
7378

План-графік робіт на дорозі Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» інтенсивно виконується, однак існує ряд питань, які потребують системного вирішення.

Про це говорили 6 вересня 2017 року, під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомляє прес-служба ОДА.
Серед запрошених – голови райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, представники підрядних організацій та профільних структур, що залучені до реалізації робіт на зазначеному інфраструктурному проекті. З Володимирщини на зустрічі був присутній голова районної ради Роман Гук.

Так, начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак повідомив, що станом на 6 вересня роботи виконано на 148,729 тис гривень, оплачено з яких – 116,471,7 тис грн. 

Зі сторони Луцька до Володимир-Волинського підрядна організація виконала сьому частину робіт від запланованого обсягу. Через несприятливі погодні умови окремі види робіт призупинені та будуть виконані згодом. 
Заступник начальника служби автомобільних доріг в області Ншан Антонян повідомив, що тривають перемовини із субпідрядними організаціями, які виконуватимуть роботи, пов’язані з освітленням автошляху та узбіч. 

Голова облдержадміністрації своєю чергою звернувся до представників місцевої влади, аби ті, спільно із службою автомобільних доріг, визначили локації площадок під зупинки, проаналізувавши потребу в розрізі кожного населеного пункту, розглянули можливості облаштування з’їздів та додаткових кишеньок.
- Ви краще знаєте свої населені пункти і повинні допомогти у визначенні місць, де будуть облаштовані зупинки, з’їзди, переходи. Дорожники врахують ваше бачення, однак воно має базуватись на реальних можливостях і потребах, – звернувся Володимир Гунчик до місцевих структур влади.
Опісля, пан Гунчик заслухав інформацію кожного району, через який проходить автошлях щодо потреби в зупинках, освітленні та інших інфраструктурних об’єктах та акцентував увагу місцевих рад на впорядкуванні придорожніх територій. 

Нагадаємо, що нещодавно володимирські тележурналісти показали як триває ремонт дороги «Луцьк - Володимир-Волинський».

Уже впродовж кількох тижнів тривають ремонтні роботи по заміні асфальтного покриття відрізку дороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» в межах Володимира-Волинського. Виконує роботи підрядна організація «Автомагістраль».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024