Слон - надумана проблема для Володимира, - мер про скандальний сюжет на СТБ

12 Вересня 2017, 10:44
7815

Скандал, пов'язаний зі слоном, який приїхав із пересувним цирком у місто на гастролі, - надуманий і не має ніяких підстав для такого розголосу. Про це зазначив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк на черговому брифінгу із представниками місцевих ЗМІ.

- Слон - це надумана проблема. Вчора він був у нас, сьогодні у Ковелі..., - зазначив очільник міста. - В сюжеті телеканалу йшлося про жорстоке повдження з тваринами, а хто над ним знущався? Ходила собі тварина вулицями міста, дітям втіха була, бо де вони сьогодні можуть таку тварину побачити.

Нагадаємо, журналісти телеканалу СТБ відзняли телесюжет у якому звинуватили працівників Володимир-Волинської міської ради в тому, що вони не знають про заборону пересувних звіринців в Україні і спокійно підписали з власниками цирку договір, який не хочуть розривати.

Скандал з цирком виник декілька днів тому, коли у всесвітній мережі почали ширити відео з промо акції цирку, в межах якої слона водили вулицями Володимира.

Такі дії привернули увагу зоозахисників, які нагадали чиновникам, що президент Петро Порошенко підписав зміни про заборону пересувних звіринців.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024