У Володимирі хочуть встановити відеокамери, думають де взяти мільйони

12 Вересня 2017, 11:35
7442

У Володимирі-Волинському хочуть збільшити кількість камер відеоспостереження. 

Про це йшлося на черговій оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка, керівників установ, відомств та комунальних підприємств.

Міський голова поцікавився, чому в місті ще не встановлено відекамери, мова про які ведеться ще з минулого року.

Як розповів начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук, наразі працюють над виготовленням проектно-кошторисної документації на встановлення камер відеоспостереження. На це потрібно приблизно сто тисяч гривень. Загальний кошторис обійдеться у кілька мільйонів гривень, наголосив начальник управління.

На запитання мера «чому так дорого» Віктор Сергійович відповів, що нині придбання відеокамер - задоволення не з дешевих. Потрібні чималі кошти на системне забезпечення, на обслуговування самих камер, тощо.

Очільник міста порадив пришвидшити виготовлення проектно-кошторисної документації та поцікавитись досвідом сусідніх міст, щодо встановлення камер відеонагляду на вулицях населеного пункту. 

Нагадаємо, нині установи та комунальні підприємства Володимира-Волинського активно готують до нового опалювального сезону.

Директор КП «Полігон» Олександр Козичко розповів про придбання необхідних реагентів для обробки доріг у зимовий час та висловив стурбованість недостатньою на цей час кількістю солі для їх посипання. Тож відповідний бюджетний запит на її придбання було вирішено подати на розгляд депутатів ради.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024