«Nikol' & SPA»: у місті відкрилась ще одна маленька фабрика краси

12 Вересня 2017, 13:13
16947

Днями у Володимирі-Волинському відкрилась Студія шугарінгу «Nikol' & SPA».

Відкриття ще однієї маленької фабрики краси у княжому місті відбулося в теплій, невимушеній атмосфері, присутні гості сповна насолодилися незабутнім та екстравагантним святковим вечором. В ході святкування були розіграні акційні сертифікати та подарунки від Студії шугарінгу «Nikol' & SPA».

Жіночий колектив, який і заправлятиме у «Nikol' & SPA», впевнений, у них все вийде, адже не перший рік працюють в індустрії краси і вже встигли напрацювати собі чималу клієнтуру. Дівчата переконані, що їм під силу буде вирішити чимало жіночих проблем, у тому числі й тих, перед якими іноді пасують навіть психологи.

Слід відмітити, що шугарінг – відносно новий напрямок у процесі догляду за власним тілом. Проте, спеціалісти  «Nikol' & SPA» вже встигли добре його освоїти, більше того - популяризувати його серед місцевих модниць. Вони переконані, шугарінг – це не тільки корекція вигляду вашого тіла, а ще й хороша спа процедура.

Додамо, що фахівці «Nikol' & SPA» працюють тільки з професійним обладнанням та сучасними косметичними засобами, які позитивно зарекомендували себе на ринку beauty-індустрії.

- Поки що ми надаємо послуги шугарінгу, манікюру та педікюру, - діляться спеціалісти салону. – Проте, вже найближчим часом плануємо відкрити солярій, залучити перукаря, спеціалістів із нарощування вій.

Отож, шановні володимирчанки та гості міста, Вас завжди чекають у Студії шугарінгу «Nikol' & SPA». Сподіваємося, саме тут задовольнять ваші самі найкреативніші забаганки. Працює студія за адресою місто Володимир-Волинський, вул. Цинкаловського 3, з 9.00 до 19.00.

А спеціалістам Студія шугарінгу бажаємо успіхів та процвітання!

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024