Про капітана судна «Генічеськ» з Володимира-Волинського написали у відомій газеті

13 Вересня 2017, 14:23
6843

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про лучанина Василя Рижука, який став відомим на весь світ завдяки тому, що засіяв чорнобривцями й соняшниками понад 400 кілометрів доріг. За це волиняни називають чоловіка «сонячним чорнобривцем». Про оригінальне захоплення Василя Рижука читайте на сторінках тижневика.

Відважний командир судна «Генічеськ» Олександр Бойчук у 2014 році, коли Крим уже окупували, підняв український прапор над власним кораблем. Таким чином засвідчив протест проти анексії. Про цей вчинок дізналася вся Україна, однак не всі знають, що герой є нашим земляком із Володимир-Волинського та колишнім військовослужбовцем 51-ї бригади. Розмову з капітаном читайте на сторінках видання.

Цілющий і по-справжньому дикий мед качають на лісових пасіках Любомльського лісгоспу. Ця смакота здобуває все більше прихильників-ласунів, які цінують екологічність, неперевершений смак і цілющість нектару з вуликів серед борів. Пасічники тримають на угіддях 600 бджолиних сімей, аби волиняни смакували поживним трунком. Як добувають мед, дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

Унікальний розмальований під’їзд з’явився в Луцьку у багатолюдному дворі дев’ятиповерхової висотки на вулиці 8 Березня, 33. Мешканці прикрасили донедавна сірі непоказні стіни будинку різнобарвними малюнками. А на клумбах красуються власноруч змайстровані макети автентичної батьківської хати з півнем на лозовому тину, старовинного млину із імпровізованою криницею з журавлем.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024