Володимир: у третій одинадцятирічці оновили харчоблок за мільйон гривень

14 Вересня 2017, 10:12
7432

На закупівлю обладання для харчоблоку Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» витратили з міського бюджету майже мільйон гривень.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

У Володимир-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 - ліцей цього навчального року навчатиметься 1178 учнів. Усі вони харчуватимуться у шкільній їдальні, для якої закуплене нове обладнання – технологічне, холодильне і теплове.

За словами підприємця Зінаїди Устьянцевої, це значно полегшує працю кухаря.

«Багато обладнання, наприклад, картоплечистка заміняє на 90% людську працю. Це ж стосується і тістомісильної машини, яка практично автоматично все замішує. А те, що стосується теплового обладнання, то це водонагрівачі, які дають одразу кип’ячену гарячу воду», – розповіла Зінаїда Устьянцева.

Холодильники з сенсорним управлінням, що дозволяє обирати температурний режим, нові столи з нержавійки, мийки, бойлери, стелажі для сушіння склянок і тарілок, вага, столи для обробки сирих і варених овочів. Щодня у шкільній їдальні нове меню, півтора десятка видів випічки, що найбільше користується попитом серед молоді.

Нагадаємо, в рейтингу шкіл Волинської області Володимир-Волинська гімназія ім. О.Цинкаловського потрапила в трійку лідерів, пропустивши гімназію міста Ковеля ( 1 місце) та ЗОШ І-ІІІ ст. міста Берестечко, Горохівського р-ну (2 місце).

В першу десятку рейтинга також потрапили Володимир-Волинський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №3 - ліцей»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024