«Петро Данилович, стоїть переді мною той старлєй, п'яний як стовп...» - директор КП «Полігон» про поліцейського, який здійснював патрулювання

14 Вересня 2017, 16:32
8916

Під час затримання Володимир-Волинськими поліцейськими водія, який в стані алкогольного сп’яніння керував службовим транспортним засобом, відбувся конфлікт.

Зокрема після проходження всіх процедур на місце приїхав директор КП «Полігон» та намагався забрати авто, при цьому «попереджаючи» поліцейських та звинувачуючи, що вони в стані алкогольного сп’яніння, - пише БУГ.

Як повідомив один із поліцейських, виконуючи службовий обов’язок, близько 11-ї ранку 14-го вересня по вулиці Ковельській, помітили як з порушенням ПДР припаркувався автомобіль Газель. Поліцейські зупинилися та підійшли зробити зауваження чоловікові, коли ж той почав з ними розмовляти, то відчули сильних запах алкоголю. Після цього запропонували пройти алкотестер і він видав 0, 37 промілле.

Далі правоохоронці розпочали проводити дії пов’язані з фіксуванням факту. Виявилося, що це працівник КП “Полігон”, котрий пояснив, що дійсно вживав алкоголь, але вчора.

На місце подій приїхав директор комунального підприємства Олександр Козичко. Як розповіли поліцейські, він одразу почав агресивно спілкуватися, пізніше сів в авто на якому затримали працівника та хотів їхати з місця. Правоохоронці його зупинили і не дозволили забрати авто, допоки не надасть документи, що може забрати транспорт.

На ці дії пан Козичко відреагував телефонним дзвінком заступнику начальника Володимир-Волинського відділку поліції Олександру Демчуку. Після того, як поліцейські продовжили просити надати відповідні документи на авто, директор КП “Полігон” зателефонував Петру Даниловичу ( ймовірно міському голові Саганюку – 3 хвилина 40 секунд), та прямо заявив поліцейським “Хлопці, я вас попереджав – не зв’язуйтеся зі мною”. Окрім цих посадовців, директор підприємства перерахував ряд структур до котрих звернеться, якщо йому не дозволять в цей же момент поїхати на авто.

Відео розмови інтернет-виданню БУГ надав один з правоохоронців, зняте на персональний мобільний телефон. Додамо, що і працівник комунального підприємства фіксував ситуацію на персональний телефон.

 

 

Коментарі
15 Вересня 2017, 02:25
Як таке бидло може бути керівником?
15 Вересня 2017, 14:41
Він всіх лякає Саганюком.як буцмто мер дерперляк міста
17 Вересня 2017, 01:32
Поліцейський на своєму иісці.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024