На пункті пропуску «Устилуг-Зосін» раптово помер чоловік, - очевидці

16 Вересня 2017, 01:24
11130

Учора біля опівночі на митному пункті пропуску «Устилуг-Зосін» раптово помер чоловік. Чоловік їхав з України у Польщу.

Про це розповіли очевидці події, мешканці Володимира-Волинського, які на той момент також перетинали кордон.

Зі слів очевидців чоловіка взяли на «особистий» огляд, де йому, вочевидь, стало погано і чоловік помер. Люди розповідають, що покійник тривалий час лежав на лавці, поки правоохоронці з'ясовували усі обставини випадку.

З обговорення даного трагічного випадку у соцмережах стало відомо, що померлий, ніби, мешканець смт Локачі, йому 62 роки.

На українській митниці нічого не коментують, мотивуючи тим, що трагічний випадок стався під час проходження митного контролю на польській стороні. Коментарів від польської сторони поки теж немає.

Коментарі
16 Вересня 2017, 21:42
Це вже не перший випадок на митниці. Люди помирали і в чергах на кордоні. Скільки раз визивали швидку до людей в яких хватало серце або піднімався тиск після польського контролю. Ми нікому не потрібні-ні своім ні тим більше полякам. Так як над нами знущаються на оглядах можно писати книги жахів. Після такого жахливого випадку наші митникі знов ні до чого-бо це сталось на польський стороні. Цікаво чи притягнуть до відповідальності митника який довів людину до смерті? Хоча хто ми для них-всього лиш правопорушники! контрабандісти! Пишу так бо сама ізжу через цей митний пост і все це пройшла на своій шкурі.
17 Вересня 2017, 02:23
Його били, знущались, катували? Ні! Контрабандисти знають, що порушують закони країни в яку їдуть і СВІДОМО їх порушують знову і знову. На яке відношення ви тоді чекаєте? Що поляки будуть так само наплювательськи відноситись до своїх законів, як наші? Вони побудували свою державу з повагою до закону для всіх і, пускаючи нас до себе в гості, вимагають елементарного дотримання правил. До якої відповідальності притягувати польського митника - за виконання своїх посадових обов*язків? Не везіть файки - то й особистий не буде таким стресом! Ви готові вдавитись і померти в черзі, аби ще один блок просунути! То яку повагу до себе вимагаєте ви - контрабандисти і злочинці?
17 Вересня 2017, 12:17
все це так,але чоловік їхав до дочки у Варшаву в гості.ніякий він не контрабандист.Сігарети віз для себе,бо мав там побути трохи і знав шо там купувати дорого.Не міряйте всіх під одну гребінку
17 Вересня 2017, 15:07
Не важливо - в гості до дочки, по бізнесових справах, на екскурсію в Познань чи рибу ловити за Буг. Він свідомо(!) віз контрабанду, і не має значення в якій кількості, для кого і що. Знав це прекрасно, але бажання зекономити пару злотих перемогло здоровий глузд і хворе серце. Чим від відрізнявся від інших таких же порушників?
17 Вересня 2017, 22:08
Яка ти, міля, розумна... Напевно сидиш собі в офісі, отримуєш " депутатську " зарплату, тому так можеш говорити?.. В чому я дуже сумніваюсь. А для нашого населення, тобто для жителів прикордонноіі зони, це можливо одне джерело "доходів".Немаючи в теперішній час, ні роботи і відповідно нормальноі зарплати. І взагалі, нема чого корчити з себе таку правильну. Краще б поспівчувала...
17 Вересня 2017, 23:17
Ірина, я працюю по 10 год на мінімалці і не в офісі ,чоловік також має всього 3000 грн. 2 дітей. живемо не в розкошах. Але оправдувати контрабандистів не можу! Робота є завжди, та легше ж 3 рази мотнутись з файками, ніж працювати місяць за 2800. Так і наркоторгівлю, і проституцію, і грабіж можна оправдувати - "немає нормальної зарплати". Співчуваю в цій ситуації тільки дочці - втратила через жадібність батька і, напевно, витратить немалу суму і купу нервів на перевіз тіла через кордон.
18 Вересня 2017, 00:47
Мотнись і побачишь чи легше! Мене держава не забезпечила ні роботою по моій спеціальності ні нормальною зарплатою! Якщо тебе влаштовує все -то сиди і працюй на мінімалці. А осуждати людей тобі ніхто не давав права. Краще була б така розумна по відношенню до депутатів та інших можновладців- чи тебе влаштовує яку вони отримують зарплатню порівнянно з твоєю? Якби в дочки батько був жадібний то не віз би тих пару пачок папірос а сунув би ящиками. Але такій людині черствій як ти це не зрозуміти. Краще б не пхала свого носа в цю тему!
18 Вересня 2017, 01:59
Контрабандист-той, хто перетягує через кордон фури цих сигарет, бурштина і т.д. А в нашому викривленому суспільстві закону повинні дотримуватися тільки бідні верстви населення, а шикачам і крахоборам буква закону не писана. Який з дядька контрабандист, не смішіть і нікому нічого не доказуйте. А тих чмошників на митниці - шо наших шо поляків, за їхні вибрики, поведінку і апетити, народ і так прокляне до сьомого коліна. Так шо хай тішаться і насолоджуються таким нікчемним життям
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024