Володимир: любителі халявного металобрухту вже добралися до смітників

19 Вересня 2017, 11:54
Фото ілюстративне 6962
Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському любителі халявного металобрухту дісталися до сміттєвих контейнерів, встановлених по місту і почали розбирати біля них загорожі.

Про це стало відомо під час щотижневої оперативної наради за участі міського голови Петра Сааганюка, керівників, управлінь, відділів та міських установ.

Про ці прикрі випадки повідомив директор КП «Полігон» Олександр Козичко.

- Розбирають огорожі біля смітників на Ковельській 73, хотіли вкрасти прожектори біля історичного музею, покрутили там все, повідривали, - розповів директор підприємства. 

З цього приводу відділу ЖКГ міськвиконкому було доручено написати звернення у поліцію.

Окрім того, на оперативці йшлося про свєчасне освоєння коштів, які виділені з бюджетів різних рівнів для ремонтів та реконструкції господарських об’єктів міста. Особливі зауваження у міського очільника були до роботи водоканалізаційного господарства, бо і з експертизою документації справа затягується, і з спорудженням каналізаційно-насосної станції до 44-квартирного будинку для військових.

Крім того, Петро Саганюк дав доручення щодо асфальтування частини території біля військової частини, встановлення там світлофора та облаштування вуличного освітлення, а також запропонував обдумати, як організувати шефську допомогу на звернення військовослужбовців з приводу необхідності придбання їм спортивного інвентарю.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024