Житомирські «гості» отримали по 7 років за розбійний напад на ювелірку у Володимирі

22 Вересня 2017, 14:35
Фото ілюстративне 6623
Фото ілюстративне

Володимир-Волинська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про розбійний напад, вчинений двома мешканцями міста Житомир у Володимирі-Волинському 4 жовтня 2016 року.

35-річний та 20-річний раніше не судимі чоловіки приїхали до княжого міста за кілька днів до задуманого нападу, аби ретельно підготуватися. Проте попри нібито гарний план – його реалізація не вдалася, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Залишивши молодшого співучасника надворі – слідкувати, щоб ніхто не заходив до приміщення, старший нападник увійшов у магазин «Ювелірний» на вулиці Ковельській.

Погрожуючи жінці-продавцю пістолетом, він наказав їй віддати йому наявні в магазині прикраси. Жінка ж примудрилася натиснути тривожну кнопку й, помітивши це, горе-розбійник змушений був утекти, залишивши в ювелірному сумку.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців обох злочинців невдовзі затримали.

Незважаючи на те, що молодший із обвинувачених своєї винуватості у скоєному не визнавав, а старший – визнавав частково, її було беззаперечно доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Суд, визнавши обох чоловіків винними у вчиненні за попередньою змовою розбою з проникненням у приміщення (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 187 КК України), призначив кожному покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, днями раніше у Волидимирі-Волинському шахраї видурили у жінки коштовності.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024