У княжому місті відкрили третій театральний сезон

22 Вересня 2017, 21:20
7419

22 вересня у Володимирі-Волинському відкрили новий театральний сезон. Урочисте дійство відбувалося у тісному колі друзів. 

Цьогоріч для театральної тусовка Володимира в цей дощовий вересневий день два свята збіглися в одне, бо окрім відкриття нового сезону, володимирські театрали відзначали ще й новосілля на малій театральній сцені, яка віднедавна запрацювала у культурно-мистецькому центрі.

Дана сцена - хороший плацдарм для щоденних репетицій театралів-аматорів а також камерних вистав, дійств, розрахованих на невеличку глядацьку аудиторію.

Слід відмітити, що ремонтні роботи, які перетворили звичайну кімнату у малу театральну сцену, тривали з квітня цього року. Чималих зусиль до відкриття малої сцени у КМЦ приклали режисер та керівник театру «Різнобарв'я» Лариса Половньова, директор КМЦ Катерина Петрович-Юрчук, Людмила та Володимир Похожалови, актори театру, працівники культурно-мистецького центру.

І ось прийшов час і мала театральна сцена «ожила» та прийняла у своїх стінах поважних гостей, вдячних володимирських глядачів та акторів театру аматорів «Різнобарв'я».

У вечір відкриття нового театрального сезону з малої сцени линули прекрасні пісні у виконанні Лілії Завгородньої, Зінаїди Петровс та Ольги Щербини, музика - у виконанні Сергія Лященка, Юрія Бурцана та Віталія Голіча, уривки з вистав - у виконанні акторів театру «Різнобарв'я»

1




1












1

1







 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024