Овадне: голова виборчої комісії написала заяву про складення повноважень

24 Вересня 2017, 13:17
7813

В Любешівській районній, Оваднівській та Велимчанській сільських виборчих комісіях з різних причин відбуваються заміни голів ТВК.

Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у суботу, 23 вересня.

Заяву про складення повноважень голови виборчої комісії та небажання працювати в комісії надалі написала голова Оваднівської селищної ТВК Наталія Теряткіна (ВО «Свобода») у зв'язку з сімейними обставинами.

Про це повідомили представникам ОПОРИ у відповідній виборчій комісії. Станом на 23 вересня ще не відбулась заміна голови відповідної ТВК.

Нагадаємо, що згідно з частиною 4 статті 29 Закону України «Про місцеві вибори» повноваження члена відповідної територіальної, дільничної виборчої комісії припиняються достроково у зв'язку з:

1) особистою заявою про складення повноважень члена комісії. Така заява подається суб'єкту внесення кандидатури відповідного члена комісії для передачі відповідній виборчій комісії або для внесення подання про заміну члена виборчої комісії;

2) внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024