Володимирські гімназисти в гостях вдосконалювали свої знання з німецької мови

25 Вересня 2017, 17:38
7054

Володимирські  гімназисти відвідали  німецьке місто Цвіккау. Візит проходив у рамках учнівського обміну з гімназією ім. Клари Вік німецького міста Цвіккау, яке є партнером нашого міста. Ця поїздка стала справжнім подарунком для старанних володимирських гімназистів та заохотою їх до ще більш посиленого вивчення німецької мови.

Школярів супроводжували у поїздці вчителі Наталія Димитрюк та Надія Губаль, а проживання забезпечили у власних родинах гостинні мешканці Цвікау, - йдеться на сайті міської ради.

Протягом усіх днів перебування діти вдосконалювали німецьку мову у середовищі спілкування, а також відвідали ряд екскурсій містом, спортивні змагання, концерт, ознайомились з навчальним процесом у партнерській німецькій гімназії та побували на прийомі у міського голови Пії Фіндайз.

Постійне вдосконалення володіння іноземною мовою школярі розглядають як можливість у майбутньому здобути вищу освіту у навчальних закладах Європи, зокрема, Німеччини.

Нагадаємо, в рейтингу шкіл Волинської області Володимир-Волинська гімназія ім. О.Цинкаловського потрапила в трійку лідерів, пропустивши гімназію міста Ковеля ( 1 місце) та ЗОШ І-ІІІ ст. міста Берестечко, Горохівського р-ну (2 місце).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024