Директорам двох володимирських закладів освіти планують продовжити контракти

28 Вересня 2017, 12:19
7875

Низці директорів спеціалізованих навчальних закладів у Волинській області планують продовжити контракти терміном на три роки. Серед них й керівники Володимир-Волинських освітніх установ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 28 вересня, - пише ІА «Волинські новини».

Так, йдеться, зокрема, про очільників Люблинецького НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І–ІІІ ступенів – ліцей» Михайла Бортнюка, Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Павла Боснюка, Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І–ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Валентина Вірковського, Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І–ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Євгенія Возняка, Крупівського навчально-реабілітаційного центру Олега Дацюка, Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I–ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Ларису Лопухович та Вищого комунального навчального закладу «Володимир-Волинський педагогічний коледж імені Агатангела Кримського» Миколу Савельєва.

Читайте також: Володимир: директору одного з навчальних закладів подарували на День знань солодку школу

Як відзначила керівник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, вибір керівників цих шкіл проводиться не на конкурсній основі, а відповідно до процедури, визначеної Кабінетом Міністрів України.

Окрім того, більшість названих директорів знані завдяки своїй діяльності й цьогоріч уже прозвітувалися про виконану роботу.

Коментарі
29 Вересня 2017, 20:54
Ага Савельку та Ко лишити хочуть, щоб далі вступне за навчання та і роботу гребти... Нда то вже давно приватні заклади законсервованих совєтів, рашистів, рішал. Хто розділяє, стукає і властвує. Ідеї партєйних і комуністів там законсервувались.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024