Про педагога, яка знає що таке «школа задоволення», матір-героїню та 50-річного танкіста, - читайте у «Сім’я і дім»

29 Вересня 2017, 20:44
6545

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про луцьку освітянку Анжелу Масиник. Жінка ламає всі стереотипи про суворих педагогів, до яких так не хочуть потрапити на килим учні. Анжела Масиник пройшла шлях від звичайного вчителя до начальника управління освіти. Вона знає, чому важкі підлітки – найкращі психологи, чому не требо боятися інновацій та як облаштувати «школу задоволення». Розмову читайте на сторінках газети.

Житель села Сокіл Рожищенського району Віталій Приходько мріяв стати ветеринаром ще з дитинства. Чоловік заслужив повагу від односельчан та мешканців навколишніх сіл, адже ніколи не відмовить у допомозі, коли яка худоба захворіла. А розумний ветеринар – то благо для села. Про чоловіка з сильними руками та добрим серцем читайте на сторінках газети.

Олександр Бакун із села Кам’янка Шацького району підписав контракт на військову службу торік улітку. А цьогоріч у вересні минув рік, відколи 50-річний контрактник безперервно перебуває в зоні АТО у Луганській області. Про випробування, які волинський танкіст пройшов на фронті, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Руслана Рубіновська цього року удостоєна гордого звання «Мати-героїня». У жінки є дочки-двійнята: Анна і Вікторія, які навчаються у Старовижівському ліцеї на кухарів-кондитерів. А сини Андрій і Марко вже одружені й мають свої сім’ї. Та найбільше болить мамине серце за найменшого 9-річного Володю, який докладає величезних зусиль, аби тільки зараз навчитися ходити. Про радості й поневіряння сім'ї читайте на сторінках тижневика.

У луцькій школі № 17 діє вчительський хор. Та це не єдина цікавинка закладу: учениці тут б’ються на шаблях, а під вікнами класів розташований унікальний міні-дендропарк. Репортаж, присвячений 45-річчю школи, читайте на сторінках газети.

У селищі Олика Ківерцівського району триває реконструкція костелу Святої Трійці. На реконструкцію пам’ятки архітектури виділяють кошти польські інституції. Як проходить ремонт, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39