«Полуничка» для прикордонників: хто вітав охоронців кордону з Днем захисника України

02 Жовтня 2017, 13:59
10088

У Володимирі-Волинському 1 жовтня відбувся 10 -й ювілейний фестиваль традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я». Гості з'їхалися на фестиваль з усієї Волині, Львова, зі Сходу країни - міста Волноваха та Республіки Польща.

В рамках цього фестивалю, та до Дня захисника України, Народний ансамбль «Полуничка», який теж був гостем фестивалю, завітав у гості до відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського загону, - повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Танцювальний колектив радо презентував танці різних регіонів України для військовослужбовців строкової служби. В свою чергу прикордонники провели екскурсію підрозділом і ознайомили гостей з повсякденними обов’язками та тонкощами прикордонної служби.

На останок свята охоронці кордону подякували за надзвичайне свято організаторам та голові Володимир-Волинської районної ради Роману Гуку за тісну співпрацю рамках патріотичного виховання молоді та популяризації Державної прикордонної служби України.









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39