Володимир: опалювальний сезон уже стартував у лікарні та терцентрі

04 Жовтня 2017, 19:27
6548

4 жовтня, не зважаючи на те, що погодні умови ще дозволяють не вмикати опалення у бюджетних установах Володимира-Волинського, адже середньодобова температура повітря становить більше +8*С , було вирішено подати тепло у стаціонарне відділення територіального центру соціальної допомоги, де проживають одинокі непрацездатні громадяни, а також у приміщення лікарні.

Про це йдеться на сайті міської ради. 

- На звернення керівників вказаних установ,  вивчивши температурний режим всередині приміщень, було прийнято однозначне рішення про початок опалювального сезону у місті  із цих двох закладів соціальної сфери, – прокоментував ситуацію перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. –  У територіальному центрі постійно проживають люди похилого віку, у лікарні  на стаціонарі перебуває багато пацієнтів, адже осінь – час загострення хвороб. Хворі люди у першу чергу потребують комфортних умов перебування, а так як ці установи мають свої власні котельні, то це дало змогу негайно організувати теплопостачання. Щоденно тримаємо на контролі температурний режим  у садочках, школах, інших закладах та установах, щоб вчасно відреагувати на необхідність увімкнення опалення.

Нагадаємо, нещодавно у стаціонарне відділення міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) навідалися четвертокласники міської гімназії ім. О.Цинкаловського навідались до літніх людей, які там проживають, аби вкотре розрадити їхню осінь життя.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024