Чиновники району їздили у Луцьк повчитися

08 Жовтня 2017, 17:15
6228

Участь у тематичному семінарі, що відбувся на базі Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій взяли голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець, начальник відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Роман Охріменко та головний спеціаліст з питань внутрішньої політики цього ж структурного підрозділу Наталія Лазар.

На основних завданнях впровадження інформаційної та внутрішньої політик на теренах Волинської області наголосив у вступному слові голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, – повідомляєть у прес-службі РДА.

Зокрема, він зазначив, що робота осіб, котрі працюють у структурних підрозділах районних державних адміністрацій, відповідальних за розповсюдження суспільно важливої інформації та ведення внутрішньої політики, – відповідальна, позаяк від неї залежить формування громадської думки та розвиток регіону.

На сучасному стані інформаційної сфери, визначення проблем, на розв'язання яких спрямована державна інформаційна політика та систему комунікацій органів влади акцентувала свою увагу начальник відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головачук.

А начальник управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Ольга Чубара окреслила сутність та особливості аналізу суспільно-політичних процесів у регіоні та дала відповіді на ряд проблемних питань, які виникають у роботі в цій галузі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024