Володимир-Волинський: Вдова бійця 14-ї бригади всиновила малюка

09 Жовтня 2017, 13:40
8866

Ірина Цигикал з Володимира-Волинського, котра втратила на війні чоловіка, всиновила 5-місячного хлопчика.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляєволонтер Руслан Теліпський, - пише ВолиньPost. 

За словами Руслана, сьогодні Давид поїде у нову для себе оселю. 

Чоловік Ірини – Цигикал Олексій Миколайович був військовослужбовцем 14-ї окремої механізованої бригади, командиром бригадної артилерійської групи.

Дивізіон реактивних систем залпового вогню «Смерч» під його керівництвом брав участь у ліквідації терористів та десятків одиниць бойової техніки, ворожих укріплень, складів озброєння та військового майна. Олексій тричі зазнавав поранень у боях, а смертельні поранення довелось отримати у автомобільній пригоді, коли повертались з військовими на полігон, на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів. 

Помер підполковник Олексій Цигикал у лікарні м. Рівне від отриманих травм 16 квітня 2015 року.

Ірина з Олексієм разом виховували Сергія, єдиного сина – йому вчора до речі виповнилося вже сімнадцять літ. Хлопець навчається на Вінниччині на 3-му курсі у Немирівському коледжі будівництва та архітектури за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», тому зараз мама рідко бачить свою дитину. 

Проте любляча сімейна пара мріяла ще мати діток, і тому стояли в черзі, аби всиновити. Коли прийшла до порогу трагічна звістка, Ірина хотіла відкликати свою заяву, адже самій це дуже складно робити попри підтримку своїх батьків і родичів. Але добре все осмисливши, вирішала реалізувати спільну з чоловіком мрію і присвятити себе материнській любові маленькому хлопчику, котрому ще не має і 5 місяців.

"Знайомтесь – це Давид, наша гордість і нова опіка волонтерського руху МдС! Ми сподіваємось, що разом з вами зможемо підставити своє плече, і стати надійним тилом мужній жінці!" - пише Руслан Теліпський.

Кожен може підтримати фінансово Ірину Анатоліївну Цигикал, зробивши посильний чи символічний фінансовий внесок на її картковий рахунок: 5274-1000-0195-1504 (Ощадбанк), а також надіслати речі чи іншу потрібну дитячу продукцію на відділення Нової Пошти №1, у м.Володимир-Волинський. (Телефон для довідок: 050-973-44-84).










 

Коментарі
09 Жовтня 2017, 16:44
Дай Боже здоров`я таким людям!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39